Thursday, 10 November 2011

DITINGGAL BEGITU SAHAJA??

Assalamualaikum semua...

hari nie brape hari bulan ye...
11.11.2011
waaaaa...cunnye tarikh nie...kecoh btol kat FB pasal tarikh keramat nie...
ade orang buat kenduri kahwin la...bertunang la...start COUPLE tarikh nie pn ade (yg nie buat lawak btol)...haha...kalau boleh semua pun nak 11...
ade jugak yang sebok sebok copy paste pasal ape ntah kebangkitan anak setan dalam Kitab Holy of Satan...
hmmmm...macam macam..ngarut semua tu...
hari nie hari jumaat..baek buat amal ibadat lg bagus...dapat pahala...

tapi sy bukan nak citer pasal tarikh nie...
TAPI...
pasal isu budak ditinggal di tepi tandas...paper yang bertarikh 11.11.2011...ok...


myMetro 11.11.2011
~berita penuh~


korang semua ade bace surat khabar tak hari nie...kalau belom lagi sila sila lah bace untuk pengetahuan semase...membace kan amalan mulia..hehe...

ape citer hari nie ye..?? hmmm...ce korang TATAP muke budak dalam gambar tu kesian tak...?? kesian kan...
SESUKA HATI je nak tinggalkan budak tu tepi tandas...dah la MALAM kat tepi TANDAS LELAKI pulak tu..
ape kes?? (nie cari kes namenye)


sofea oh sofea...ape la nasib adik nie kan...kecik kecik dah DIBUANG BEGITU SAHAJA...
anak sape la nie...kalau tak nak jage ke tak mampu nak jage ke jgn la buang macam tu...
TAK SOPAN SUNGGUH...
budak tu kecik lagi...tak tahu ape ape...kalau sayang, amek la balik budak nie...ade mase lagi nak bertaubat...macam macam hal la sekarang nie...
nasib baik ade yang jumpa dan ade yang prihatin jage budak nie sementare polis buat siasatan...kalau tak, merane la dia...

sesungguhnye kite amatlah beruntung sebab dijage dengan baik dan sempurna oleh orang orang yang menyayangi kite dan banyak berkorban untuk kite...

kalau dah ade anak nanti jgn la buat macam nie ye...
sy tahu korang semua nie baik baik orangnye...amiiiinnnn...
doa nie...hehehe...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...